Norge tis-sön

Idag drar jag till Norge med Jenny och hennes familj, blir borta tills söndag.
Så inget blogginlägg på sex dagar... Skriver när jag kommer hem igen:)
Ciao<3

Dagens släng och behåll

För några dagar sen så slängde jag lite kläder, funderade på en svart kjol också men mamma stoppade mig.
Har FÖR mycket kläder men ändå inget att ha på mig ;) haha, inte lätt att vara tjej iallafall, men det rosa hade jag på mig en dag, så någonting har jag ju som är användbart ;)

(brunt i papperskorgen)(rosa på mig när jag skulle till lövsta)
Ciao<3

From G's to Gents


Hej och hå! Tänkte bara göra ett litet inlägg innan jag ska kolla på from G's to Gents på mtv :)
 Idag har jag varit en snabbis på stan, helt meningslöst eftersom jag inte skulle ha nåt, men så kan det va när man är snäll och följer med... Klockan är snart 22.10 och ute är det lika ljust som om klockan skulle vara 13.00. Ganska härligt måste jag medge och om tre veckor drar jag till ett varmare ställe :D
SUPER LÄNGTAN DIT! 

Ciao<3



R.I.P Michael Jackson

Idag så får vi väl hålla en tyst minut för Michael som avled igår natt svensk tid.
Man får se det från den ljusa sidan att han har det säkert bättre där han är nu.

MJS på stan

Idag så skulle jag först gå på stan med Jenny men sen så kom vi fram till att vi skulle ta det en annan dag istället för hon skulle äta hos sina farföräldrar och jag skulle bort sen också. Lite senare, strax efter lunch så fick jag ett sms från Sony som frågade om jag ville gå på stan så då gjorde vi det :) Lite senare när vi var på lindex så smsade Jenny och undrade om jag inte ville gå ett litet tag iallafall så då mötte hon upp oss och sen gick vi till Åhléns och kollade på hårfärg åt Jenny(slingor ska hon göra) men om man känner oss så vet man att MJS är allt annat än seriösa tillsammans. ;)
Men jag tror att det gick bra till slut...  Nu orkar jag inte skriva något mer idag.
Ciao<3

Lövsta idag

Idag var jag på lövsta med Jenny och hennes lillsyrra Johanna. Vi hade det super härligt hela dagen, jag som alltid brukar bränna mig när jag är där smörjde in mig som aldrig förr. Men det funkade, fast jag hade bränt mig lite vid nacken... Men annars så tror jag att vi klarade oss ganska bra, Johanna var så tuff att hon vågade åka Fritt fall(den till höger på biden) haha, jag kollar hellre på än att åka den ;)

Vi åt badade solade och babblade på om allt ungefär, lite spännande och användbart fick man också höra ;) Vi kom dit halv elva och åkte hem runt halv fyra, men jag hade inte med mig några nycklar smart som jag är, så jag fick skjuts till min mammas jobb och hämtade dom :) Så nu ska jag platta håret och imorgon drar jag och Jenny ut på stan tror jag :)
Ciao<3

Skvaller...

Inte lika glad nu!?

Jag måste bara skriva om Tom Cruise och Katie Holmes ganska sjuka förhållande...
Han är ju en typ(enligt skvallertidningarna) som bestämmer mycket över sin stackars fru Katie.
I den senaste tidningen jag läste så står det att Tom har henne under en graviditets press, om han så mycket gärna vill ha ett till barn så får han kanske kolla om hans fru vill det också... Haha, ska man skratta eller gråta åt Hollywood livet?
Och Rebecca Loos som är gravid med en Norsk man och Jordan och Peter som ska skilljas och...

Näe, lite väl mycket kan det nog bli att vara känd och lite väl trött kan man bli att läsa samma saker hela tiden, en babybula dit och en babybula hit, sen visade det sig bara vara en hamburgare för mycket! Eeh okej?
Men oavsett om det står samma sak i varje skvallertidning så kan jag inte undgå att vilja läsa om deras glamor fyllda och inte alls skandallösa liv :) För även om det mesta är bs så är det väldigt kul att läsa om dom.

21 juni, linli och maria<3

Jag glömde göra ett inlägg om min och Linlis SJUKT härliga dag!
Jag åkte till Linli med buss och hon mötte mig, sen traskade vi ner till Willys och gjorde ganska intressanta köp(som vanligt villsäga) vi köpte dricka och nachos och dipp, men nu till det intressanta köpet... Vi samlade ihop våra pengar och köpte en American Pie film ;) Hihi, rolig var den :) Sen efter vi sett filmen så gick vi ner till en helt nybyggd brygga strax nedanför Linli, där satt vi och stekte och lyssnade på musik, en jätte härlig dag som defenitivt ska göras om! (Snart)
Ciao<3

Stek på bryggan idag


Ps, Bilden är inte tagen idag...
Idag gick jag på stan ett tag med Renée, efter vi gått ett tag och solen stekte som mest så gick vi till Mc Donalds och köpte glass. Efter glass köpet så gick vi ner till Badhusparken och satte oss vid bryggan och solade lite, såg nån söt kille på stan också ;) hihi, ser det som en bonus... Värmen ligger på och inomhus har vi härliga 28 grader, varmare än ute alltså... Men så kan det va, imorgon ska jag bege mig ut och bada, det ska bli superhärligt. MJ+J blir det då, och jag tror att det blir superbra :)
Ciao<3


Sommarlovets dagar bara går och går

Igår var jag med Jenny och vi försökte nörda The Sims3 men de gick inte så bra på hennes data så då sjung vi SingStar istället :) Idag så avbokade jag min slingtid hos frissan för hon sa att mitt hår kunde lossna, så jag bestämde att håret skulle få skonas den här gången. Imorgon ska jag träffa Renée och kanske sova hos Linli :) Annars så längtar jag bara tills mitten av juli då vi åker utomlands. Sol och bad i två veckor är inget vi svenskar är bortskämda med iallfall...
 Ciao<3
                        MJS

Glad midsommar :)

Midsommar kom i år igen och jag gick en sväng till jamtli och var där ett tag.
Senare så var vi bjudna till mormor och så då åt vi där, idag hade vi middag för släkten(vår tur idag).
Nu så ska jag nog kolla på tv, orkar inte skriva nåt mer. Hoppas du hade en bra midsommmar, för det hade jag :)
Ciao<3

Skor skor skor...

 
Gladiatorskor är vårens och sommarens stora hitt att ha på dina fötter, det finns alla modeller och varianter och i alla prisklasser. Med både klack och utan finns det säkert en sko för dig.
Själv har jag inte blivit helt såld på gladiator stilen, alla andra passar bra i det utom jag känns det som(fast jag har inte heller provat ett par ;). Och skulle jag bli riktigt trendig så skulle nog ett par med klack vara nåt för mig...


Jennys dag

Idag fyllde min kompis Jenny 15 härliga år, jag och Linli har köpt en riktigt mysig present till henne som vi hoppas att hon gillar och kommer använda(har ej gett den dock).
Själv har det inte hänt så mycket idag, jag och mamma shoppade 3 par skor, två till mig ;) Så nu är jag förberädd inför den VARMA sommaren som jag tror och hoppas att den kommer snart... Efter vår lilla shoppingtripp gick vi och solade i 9 minuter, där var det allt annat än kallt iallafall, hahaha. Tur att dom har bra fläkter annars skulle man smälta bort ;) Och ikväll ska jag kolla på Sweeney Todd och dregla lite lite på Johnny Depp ;) hahha. CIAO<3

Onsdag

Idag kom solen och lite värme till staden, jag och pappa åkte till farmor och åt rabbarberpaj och drack kaffe, trevligt trevligt. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, hade ännu en dröm om skolan inatt, hahaha nån som längtar tillbaka lr? ;) Hoppas att värmen håller i sig ett tag nu, till jag åker utomlands iallafall...

I'll rawp you in my arms<3

 Robert Pattinson, killen i Twilight som blev flickfavorit på två sekunder. Jag var också en utav dom tjejerna som blev kär direkt, man kan inte säga annat än att han är snygg ;)
Twilight boken som jag köpte för ett tag sen ska läsas när jag är utomlands, jag har också köpt New moon och om man tittar på trailern så verkar den filmen super bra!! <3

Min morgon.

 Jag vaknade 09.30, jag klev segt upp ur sängen och bytte om till mina träningskläder. Jag bor så nära gymmet (tack gode gud) så jag kanske var där uppe 09.43, jag började med en snabb promenix innan jag gick till styrke avdelningen. Jag kan ju säga att på morgon är det ungefär som pensionersfest på gymmet :) hahaha...
Men jag tränade inte så länge, en kvart tjugo minuter blev det iallafall. Sen gick jag hem och duschade, sen har ju jag fått en fix idé att jag ska sy en klänningen, så då gick jag upp till Eivors tyger som ligger mittemot mig. Jag hittade en bra modell och nu så ska jag sy en mörkblå klänning i siden. Hoppas den blir snygg och att jag kan använda den.
                                                                       Ciao tills vidare<3

00....

Jag sitter och skriver för jag har absolut inget annat att göra. I dag(mycket senare) ska jag iväg och träna ett tag tror jag på Gold's Gym och medans man kör ett löpass så kan det hända att man ser en snygg kille. Jag är ju singel stackars mig, men det är ändå ganska skönt att vara det när jag ser hur andra blir dumpade hit och dit och hur hjärtan blir krossade men det skulle ju vara kul att ha en pojkvän. Man blir ju lite ensam och så, men vafan det kommer väl nån kille för mig också. Men nu ska jag nog helt utan en plan på vad jag ska se, zappa mig fram till något bra. Sov gott<3


Blogg, svårare än jag trodde.

 Att skaffa blogg visade sig vara svårare än jag trodde... Att jag först skaffade en och sen tog bort den underlättade ju inte saken heller och sen är inte heller datorer på min sida så problem finns det gott om.
Men nu hoppas jag att jag blir nöjd tillslut och att allt går problemfritt:)

Välkommen till min nya blogg!

 Nu har jag skaffat blogg och kommer förhoppningsvis att vara aktiv i skrivandet och att det är kul och läsa min blogg(min första blogg) ;)

RSS 2.0