Bio

Var på motormässan idag, det var sämre än vanligt... Jätte kul...
Men ikväll blir det iallafall bio, ska se Satc2 med Jenny! :D

Ciao<3

Up up and down?...

Ska snart iväg till Jennybruden :D Hon ska färga min utväxt och sen ska vi ut tror jag :) Kanske drar på gårn ett tag eller nåt!
SEN HAR JAG KOMMIT PÅ DEN BÄSTA IDÈN NÅGONSIN!!!!
Jag ska bli volontär i Afrika när jag blir stor! (tumme upp)


Ciao<3

Roadtripp

Idag efter skolan så tog jag och Sony en roadtripp upp till Lillänge :) Det var nice, men det blev bättre när vi gick in på Elgiganten! Vi gick runt där och sen! Vad ser vi om inte ett bord med gratis kakor och festis! Vi som har letat i sex månader typ efter nån som vill ge oss kakor och så går vi till Elgiganten och hittar! Gott var det men vi tog bara två var och ville ha mer för, fan va god den ena smaken va! Men vi tänkte att det var dumt och stört och fettigt att komma igen och ta så vi tänkte " vi ringer hit nån som får ta åt oss" ;) Haha, vi ringde Filip, Marcus och Sonny(alla dom tre har moppar) men alla satt vid datan eller spela spel så dom orka inte. Kan förstå dom, men dom hade ju kunnat tagit en kaka själv liksom ;) Men vill dom missa chansen så visst!

Snygga tv3D glasögon ;)

Vår framtida bänkdiskmaskin :D
Ciao<3

Onsdag

Idag var en sån där jobbig dag när man inte riktigt vet vad man ska göra. Men vi fick iallafall sluta ett :D Alltid något! Prat första lektionen, sen idrott tjugo för att sedan komma på att vi inte hade behövt gått xD sen hade dubbelklass So lunch i tjugo min typ och sen No film och sen slöjd(sa hej och gick) , sen CIAO!

FISK
Ciao<3

Mina klänningar!

Beställde två klänningar från Nelly igår :D

Och...


Dom blir nog fina :D
Ciao<3

Sommarkväll 21/5

Idag var det riktig sommarvärme och man kunde gå utan jacka. På stan gick väldigt många i korta shorts och t-shirts, härligt att se. Men iaf så efter skolan gick jag och Sony på bibblan sen hem till henne, sen köpte vi glass :D Mums! Åt den(nehe?!?!) sen gick vi runt på stan sen gick jag hem och åt och efter det så gick jag upp till Sony för vi hade bestämt med en massa andra i klassen att vi skulle hitta på något. Först skulle vi kolla på film men p.g.a det fina vädret var vi ute hela kvällen. Vi kom iaf till Lugnvik och mötte upp Frida och Katilda, sen mötte vi upp Maja, sen gick vi till Julius där dom andra var. Sen ner till vattnet, satt där en stund och drack dricka och pratade :) Trevligt trevligt!




Sen gick vi upp till skolgården och gungade på den roliga gungan. jag och Katilda gungade först och killarna puttade på, VI HÖLL PÅ ATT RAMLA UR OCH DÖ! :o Plus att jag har  fått ett fett och svullet blåmärke på min armbåge där smällen tog hela tiden.... Sen kom också Filip och Marcus på sina coola mopeder och hängde med oss. Sen spelade vi lite basket också. Gjorde även en fin vurpa... Skulle vara lite snygg och hoppa över ett räcke, skulle till gungan, men min ena fot lyftes inte tillräckligt så..ja, jag ramla hands down i gruset ;) Haha, gud va vi girls som var där garva då! Men man måste ju bjuda på sig själv.
Sen gick vi in till gårn för det var så mycket STORA mygg ute, men där var det inget drag så vi åkte hem!
Härlig kväll :D
Ciao<3

Klassresa-10 Göteborg!

Har kommit hem från klassresan nu, vi hade det jätte roligt! Gick på Liseberg, på stan, Universeum, åt på Pizza hut och åkte spårvagn! Riktigt bra väder hade vi när vi var på Liseberg i 11 timmar också. Super kul, synd bara att det man sparat för i fyra år är över nu... Men många härliga minnen och moments blev det och bandet på handleden är ett utav det bästa :')

Biljetten

Sängen, jätte skön :)

LISEBERG :D

Kanonen!

Shopping :D Byxor från Cubus, Rosa tröja från Monki, Linne från Carlings och solglasögon!

Härlig resa, 451 bilder blev det, så ni får nöja er med 5 ;)
Ciao<3

D-day

Idag åker vi! Om cirka 40 min ska vi hämta Sony sen blir det av till Östersunds jvs :D Näe, nu måste jag sminka mig, borsta tänderna och sen vara pirrig ;D

Syns snart Balder :D
Ciao<3

Göteborg imorgon :D

NU är det dagen före dagen :D Imorgon åker vi till Göteborg, hela klassen. Det kommer att bli superkul! Klockan halv åtta på morgonen ska vi samlas och åtta går tåget. Jag har laddat med tre tidningar och bok ;) Godis, dricka och en sallad. Sen så ska vi på liseberg på fredag :D AWESOME :D Sen på lördag blir det shopping för hela slanten(bokstavligen).. Haha.
Nu ska jag äta sen packa sen tv sen vara pirrig :D
Ps. var på niornas dans igår. JAG ÄR BÄST OCH MODIGAST!
Ciao<3

Vädret är...

...fint :D Super fint väder ute, är klar med sammanfattningarna på Engelskan, ska snart ut och cykla till mormor :)
Härligt härligt!! Hoppas ni har en bra dag!

Ciao<3


Dagens låt

Dagens låt: Hide and Seek Imogen Heap

"Vi som inte gick på fällan"


Ciao<3


Bilder sen igår

Hade en jätte härlig fredagskväll med Jenny :D Vi gick till Lugnvik, åt årets första kulglass och var OTROLIGT snäll med en massa! Sen tittade vi på en sjukt äcklig/läskig film också :) Tack för den härliga kvällen!!!! ♥


Hade en photoshot vid en trappa längs vägen ;)



Fina lappar med maskrosor delades ut :D

Jenny hittade en pinne :o
Ciao<3

Brunettis och inköpis!

Idag gick jag tidigare från skolan för att jag skulle till frissan för att färga håret :D
Det blev skit bra! Känns super härligt och kul att vara riktigt mörk igen, det var ett tag sen :) Men det är alltid kul med förändring!

                                        Före och efter :D
Köpte även lite smått och gott på stan.

Nytt schampo för färgat hår
H&M Body Lotion och Shower Gel
Liten duschkräm till GBG! :D
Hårnålar i min nya hårfärg
Bobby's hårspray, you gotta have Bobby's... ;)
:D Snart ska jag till Jenny, cyklar dit sen drar vi på gårn, sen hem till henne och tittar på film eller nåt :)
Ciao<3

Klänning!

Idag hade vi NP i Kemi, det gick väl relativt bra ändå tror jag :) Linli var på skolan så jag fick träffa henne lite också :D Jenny kommr hit om nån timme och äter här för att jag vill inte äta själv eftersom mamma är ute med jobbet.
Och så idag, äntligen så blev jag helt klar med min klänning! Den blev jätte bra och jag tror jag ska den rosa sidan på skolavslutningen :D

Den svarta sidan med rosa band :) Plus att mina snygga skor är på!

Den rosa med svart band :)
Ciao<3

Jag vann!!

JAG VANN! :D
Jag köpte ett par skor på Scorett för inte så länge sen och då fyllde jag i mitt namn och mobilnr så var jag med i en tävling för att vinna tillbaka pengarna i form av presentkort! Så idag så ringde dom och sa att jag kunde hämta det, och det gjorde jag så nu har jag ett presentkort på 350 kr :) Wihoo!!

Ciao<3 

Pose Biatch


Gladiator skor :D
Ciao<3

Fyverkerier

Synd att hela valborg regna bort, annars hade det nog varit mycket roligare, men det funka ju ändå :)
Filma fyverkerierna sen tog jag ut bilder från det. SÅ här är dom plus några andra :)

Majbrasan :)



:D
Ciao<3

RSS 2.0