Dagens låt

Dagens låt: Like A G6 Far East Movement

!!!!!Uppdatering för dagens låt!!!!!

Tänkte att det kanske kunde vara coolt för er som faktiskt bryr sig om Dagens låt att kunna klicka på bilden och komma till låten så ni kan lyssna på den :)
Äh, vi kör så (y)
Ciao<3

nullnoll0zero inspration...

Hello people of the world!
Var med min galna vän Sony igår och vi tittade på En galen natt!  Den var faktiskt jätte bra och hade lika dålig humor som oss ;) Och eftersom vi hyrde den så betyder det att vi även har testat på nya filmstället, Hemmakväll.. Ganska värdelöst måste jag säga, ingen speciell struktur och så, men man kan ju fortfarande hyra filmer så det är ju bra :) Och så är det billigare :)
Ikväll blir det nog till att plugga biologi (har prov på tisdag då jag även har utv samtal) på vårt nygjorda Pause med Sony :) Så det blir nog bra (y)

Ciao<3

förorenat vatten i min lilla stad!

Kul kul. Igår fick man reda på att vår lilla stad Östersund har förorenat vatten! Inte konstigt att man har haft ont i magen i några dagar, eller att nån annan har det för den delen heller... Så nu uppmanar våran kommun att man ska koka vattnet.

Var förövrigt med Jenny igår och sminkade oss roligt, eller riktigt sött :) Och lockade hennes hår så hon fick riktiga victorianska prinssess lockar :D Skit gulligt!
Fick också en ny profil bild på fb (y)


Lite kul sådär med en i färg(y)

Ikväll kanske jag är med Sony och tittar på någon film och bara hänger :) Det var ett tag sen så..
Och imorgon är det julskyltning. Så då lär man väl gå ut och handla hårfärg och titta lite :)
Ciao<3

FN spel

Imorgon på skolan klockan kvart över åtta har vi ett rollspel.. Vi, i min grupp, representerar Amnesty. Vi har gjort coola tröjor och nu är det bara att framföra ett tal framför säkert super mycket folk(barn) BLÄ! Jag vill inte, jag säger som tur är inte så mycket men ändå! Jag kommer vara skit skakis i rösten och typ ha hjärtklappning ;o..
Men men, sånt man får ta (:
Ikväll drar jag ut till Jenny ett tag, läser mitt tal för henne och sen pluggar vi nog lite biologi som vi har prov på på tisdag. Och om en timme blir det Kina mat (y) (Fast Amnesty gillar inte Kina :( Så jag kanske inte får äta det..)

Ciao<3

plattfall

Har just precis plattat klart håret och tittat på Top Model, och så blir det reklam med den otroligt störiga H&M reklamen som har alldeles för dyra klänningar.. Blö.

Ciao<3

Små förändringar stora.

Håller på att förändra i mitt rum lite och lite bilder och ny lampa har kommit upp iallafall :)
   osv.

Ciao<3 

uppdateringen flödar..

Hej! Om ett litet tag ska jag ut och köra lite på en tom och STOR parkering för tat lära mig dragläge så när jag ska starta i en uppförsbacke så rullar jag inte in i bilen bakom ;) Kan vara bra att kunna :) Och att våg a köra mer än 40, nu när min coola vän Jenny har vågat köra 80 på E14!! :o Shiiet.. Haha, man kan ju inte vara sämre så det är väl bara att VÅGA ;)

Önska lycka till. (:


Ciao<3

boka, äta, maja?

Nästan precis kommit hem från skolan, satt kvar längst av alla på matten och var en riktig pluggis ;) Men men, då slapp man ta hem det iallafall :) Sen (snart) ska jag och pappa gå iväg och boka kurs för mig och han så jag kan börja övningsköra :) Scary! Sen drar jag nog till maja ett tag och tittar på någon film :)

Ciao<3

Just a thought..

"Thinking of you every day is tearing me apart. Being away from you is harder then I could have ever thought. I want to call you, hear your voice, but then I stop to think.. What if you don't feel the same? Just living your life as before, not feeling those amazing butterflies that you get when your eyes meet and you know that true love exits. How can I, the strong person that I am, be so small, so scared to talk to you? And how can I spend every awake moment thinking of you? I have to get my sences together, I walk outside and see all of my city lights shine so bright at me, and I immediately stop thinking about you.
Life is to good and to rich to spend it on you, silly little boy, that don't even see me when I'm near..."
                                                                                                           By Unknown..



Ciao<3

headline

Hej och hå! Jag hade dte jätte bra i Göteborg och har ätit och druckit så jag klarar mig i några år (y)

Sitter just nu och fixar lite engelska..vi fick välja våra dumma glosor själv. Kul! Sen ikväll blir det DH :D
Jag har också haft en väldig otur när det gäller kläder och smycken.. Först slets mitt ena linne sönder i tvättmaskinen..sen drog jag sönder mina byxor..sen gick mitt nygjorda armband sönder.. :/

Också haft lite pinsamma sms moments ;) Hehe..
Och idag fick vårat lilla gäng, MJS, en ny medlem, en ny syster :) David heter han och är en trevlig prick som nu är stolt medlem. Vårat gäng är så poppis att Malin också ville gå med, så hon testar nu, liksom prövar på :)
Nu ska jag fixa nudlar till middag :) Om jag klarar det :s Hihi..

Bjuder på nån bild också :)
     
        

Ciao<3

Happy B-day!!

Idag fyller min älskade pappa år, så om (typ) två timmar går tåget till Göteborg där vi ska fira. Känns konstigt att det bara är onsdag och att jag är uppe halv fem och är ledig :o Men det ska bli kul :)


Ciao<3

Dagens låt.

Dagens låt: Te Amo Rihanna

Stop the presses!

Skulle egentligen på bio igår med en massa och se Due Date men det blev tillslut inget av med det.. Jag och Sony träffade Frida och Matilda och dom skulle till Lugnvik igen så då fick vi ett infall, mest jag, att vi skulle dra dit vi med, så då sprang vi till bussen och jag hade "läst" att gården skulle vara öppen(facebook ljög) för den var verkligen stängd.. Haha, så då tog vi samma buss hem igen. Dunkade musik hos Sony ett tag och sen ringde vi stackars Elias som fått nya bud hela kvällen och sa att han kunde komma till Pause :)  Så då satt vi där till ett typ :) Mys!


Och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad jag orkar.

Ciao<3


kul kul kul kul kul kul kul kul!

Har verkligen haft Halloween tema detta lov och det gillas :)
Först hade jag och Jenny en scary fotosession ute på stan och tog lite allmänt läskiga bilder med hennes kamera. (finns på hennes blogg)
Då blodade vi ner oss och jag trasha en tröja så den blev riktigt snygg ;)

Sen nu igår så drog MJS till Frida och var där på middag och träffa Maja och Matilda :D Jätte kul att träffa henne igen och allt kändes faktiskt som vanligt igen, synd att det inte är det :/
Vi spelade också vilda gester och det blev verkligen vilt ;D Haha, men det var verkligen kul (y) Jag och Maja var ett awesome team, hihi.

Tände också ett ljus idag, allehelgonshelg you know (:

BILDBOMB!!

                 

Tack för kvällen brudar ♥
Ciao<3



RSS 2.0