Badet

Idag hade vi bad med klassen och andra klassen. Ganska kul men ändå inte, vi var tvungen att simma 8 längder bröst, sen 2 längder rygg, sen fick vi dyka efter en sjukt tung docka --' Men annars så funkade det väl.
Sen efter badet gick jag och Sony på stan och prövade fina klänningar på VILA, Sony var också in på Gina Tricot för första gången sen dom öppnade ;) Vi gick hem till henne efter det och åt kycklingsallad och kollade på Brüno...
JORDENS SÄMSTA FILM!! Men vi hade kul ändå :)

                                           
                                  (Bilden har inget med ämnet att göra...)

Ciao<3


Flickan som lekte med elden

Kom hem från bion för inte sålänge sen, Flickan som lekte med elden är så sjukt bra så man dör!!
Filmen hade sarkasm, komedi och några riktiga skräck scener. Jag rekomenderar er starkt att se den!
Men nu ska jag se film hemma istället, ska nog se nån saw film eller 17 again :) Zac Efron!! ;)
Ha en trevlig kväll<3
Dagens konstiga fråga som jag funderat länge på: "Känner du alla människor?!"
Ciao<3

Bio besök x2

Igår var jag som sagt på bio med Linli och såg The ugly truth :) Den var bra, men om sanningen verkligen är sådär bitter det tror jag inte... Väldigt rolig om inte annat, hade varit dubbelt så rolig om dom bakom inte hade pratat SÅ HÄR HÖGT under hela filmen!! Plus att Filmstaden inte tar visa electron kort, så då fick jag kuta upp på hemköp och ta ut pengar sen komma tillbaka... STRESS!! Men annars så. ;)
Idag ska jag på bio med Jenny och se Flickan som lekte med elden, hoppas den är bra, dom säger ju att den är bättre än första och ettan var grym!! Så det ska bli kul.
                                  

Men det bästa med att gå på bio nu är att nu visar dom NEW MOON trailern (storskärm) "salig x100000000"
Tvungen att hålla Linli i handen när den började, herregud vad DEN filmen kommer vara bra, bättre, bäst i hela världen!!


Helg


Äntligen är det helg. Nu kan jag slappa igen! Vi hade ju engelska provet igår, det var ungefär det enklaste prov jag har gjort i engelska så det var ju bra, men säkert bara för att det känns bra så lär det ju ha gått piss! Och appropå piss..., så idag när jag skulle in på gårn så stod det två "killar" i gångtunneln och den ena ja..pissade! Usch, FY, BLÄ!!! Leta upp en toalett pysen!
Men nu ska jag fixa lite, sen äta, sen hoppas jag att Linli kommer så drar vi ut på stan innan bion :)
Trevlig helg!
Ciao<3

 


Gina tricot, VILA, Cubus, VeroModa, Scorett...


Igår öppnade Gina Tricot i vår "lilla" stad som växer sig större och större.
Jag gick dit igår och fyfan! va folk det va där!! "Bara" tjejer i alla åldrar (såg en kille) som slet åt sig kläder, tror egentligen inte att dom vet vad dom tog, haha. Jag köpte en tröja iallafall och fick en tygpåse på köpet ;) Det var lite, bara lite oorganiserat när i kassakön, alla bufflade sig fram och jag hörde att en hade fått en fot i ansiktet :o Herregud! Jag hittade ett par beiga byxor på VILA också :) Och ett par nya leggins på Cubus som också har öppnat! Me=shoppaholic... Men jag gillar det.
Ikväll ska jag och Linli på bio och se The ugly truth :) Hoppas den är bra.
Ciao<3

Skoljoggen och God Jul

Idag hade vi skoljoggen. Det enda roliga var vår uppvärmning som jag, Sony, Frida, Matilda, Fia, Petra, Maria och Emma E. Vi ägde på "scen" ;) Jag verkligen sög på joggen. Mina vader gjorde hur ont som helst och jag bara blä! Konditionen var det inget fel på men om jag inte hade haft så ont hade jag nog kunnat fått en bättre tid än vad jag fick... Matilda praktiskt taget drog mig hela vägen förutom när vi joggade, sorry Matilda att jag sinkade dig, men tack för att du hjälpte mig :)
Mina ben har blivit så konstiga på senaste, jag har ju börjat röra mig mer nu och då tror man att man ska få bättre kondition och bli mer uthållig. Men nejdå!
Det är som pappa brukar säga: "Motion är farligt, man kan dö av det" Eller i mitt fall bli sämre...
Sen när jag kom hem duschade jag och sen har jag varit ute och köpt dom första julklapparna :D Jag är bäst!
Veckans låt(ar):
Get Sexy Sugababes
Girls Sugababes
Empire State of Mind Jay-Z feat Alicia Keys
Starstruck Lady Gaga feat Space Cowboy & Flo Rida
Ciao<3


Skoljoggen

Imorgon blir det den fantastiska skoljoggen i Lugnvik. INTE ALLS KUL!
Vädret kommer garanterat att vara sämst (eftersom det är vi som springer/går) kallt, långt och tråkigt!
Plus att jag, Frida, Matilda och Sony ska ha uppvärmningen... Jag har väl ingen kondition till det heller!?
Nej, det har jag inte. Jag behöver allt till att försöka ta mig runt på en hyffsad tid, musiken får peppa mig, beatet liksom ;) Så nu ska jag fixa lite låtar, sen så måste jag väl gå igenom Engelskan också. Prov på torsdag... :(
Hoppas att det går bra, hopppas på MVG.
Ciao<3

 


Denna osäkerhet...

Jag tycker att vi lever i en sjuk värld. En värld där man inte känner sig säker eller trygg.
Man läser hela tiden om väldtäkter hit och dit, varje gång jag är ute sent och ska gå från bussen hem så får jag direkt panik så fort det kommer en man mot mig. "Åh gud, tänk om han är en våldtäksman, fats han ser normal ut, lite läskig nu när jag tänker efter. Men gud nu gick han över gatan, på samma sida som mig, hjälp!" Ungefär så tänker jag när jag möter killar/män ute sent. "Han är säkert snäll, ska bara gå hem eller till en kompis. Säkert helt normal, inte en våldtäksman alls nu när jag tänker efter" Eller så låter det sådär i mitt huvud. Men vi tjejer svävar i ovisshet hela tiden(killar också, men mer tjejer tror jag) Jag blir arg! Varför kan man inte känna sig säker i den värld som vi lever i... Hoppas att det blir en förändring snart!!
Ciao<3

23.10

Nu ska jag äntligen sova, är jättetrött. Har varit ute och cyklat idag, sen har jag pluggat lite engelska hos jenny också, men mest prat och mys :) God natt. Imorgon är det ännu en härlig skoldag. Hoppas ni får en bra dag:) Tänkte ge er nåt att tänka på innan ni sommar också... "när går man och lägger sig i en stad som aldrig sover?"

Ciao<3

E och E


Idag efter skolan var jag lekfröken åt Ella och Elina, mina ögonstenar<3
Jag hade med en present till Elina som fylleer 7 år nu på söndag :) Grattis sötnos. Inte för att du läser min blogg men ändå ;) Jag hade köpt en barbie bebis med tillörande cykel, hon blev jätte glad, så det var med barbie vi lekte med :) Sen åt jag middag där också, kassler med potatisgratäng, gott gott :)
Sen så fick jag paket också :D Lite senare eftersom jag har varit sjuk och jag ville ju inte smitta dom med min bajsförkylning...
Jag fick en jättefin necceser med Dove duschkräm i. Ett par jättefina örhängen. Doftljus som var rosa med L O V E på sig :) Tack så mycket<3 Ska lägga in en bild sen när min mobil/data funkar...

Ciao<3

Nästan att man fick ringa 112


Haha, jag är ju bra duktig jag ;) När jag kom hem från skolan tänkte jag att jag skulle ta mig lite fika. Banan med smält blockchoklad. Som jag har gjort några gånger förut , det kräver ju inte iq på 250 för att smälta choklad i mikron precis. (Trodde jag ja...) Så jag tog blockchoklad i en kopp och in i mikron på full värme  2 minuter.
Tog fram juice och sen plingade mikron, öppnar locket och möts av ett rökmoln!! Chokladen hade blivit lite för varm och börjat att ryka från ett litet hål... Åh fyfan vad det luktade illa! Plus att det inte ville sluta ryka heller...
Så jag fick röra om och dränka chokladen i vatten. Nästan att jag fick panik och trodde att det var mikron som typ brann :o
Sen fick jag vädra ;) Haha, lite doftsprut senare, fönster/balkongdörr öppen är lukten nu borta.
Men dimman låg tät i köket en eftermiddag i september hos Maria...

Sen har jag skrivit klart hemkunskaps uppgiften också, så nu är min lägenhet färdig inredd :)
Plattat håret och nu bloggar jag, ska kolla igenom tyska läxan också... :( Inte kul!
Ciao<3


Lovande


Jag tänkte ju så stort att när jag kom hem att jag skulle baka en kladdkaka.
Tog fram receptet och så, men kom på att jag skulle göra dubbel sats och få dubbelt så mycket kladdkaka, för jag gillar verkligen kladdkaka och choklad (inte nu längre)
Bakade, tog en annan form än vad man ska... Ställde in i ungnen, såg lovande ut, blev aldrig klar, nähä för mycket smet kanske? Tog ut den och mamma hjälpte mig med att få ut den ur formen. Såg lovande ut, tog en bit efter maten, såg lite mindre lovande ut faktiskt.
Döm av bilden... jag suger! ;)
Ciao<3


VMA och Kanye West, what was he thinking!?

                                                           DRAMA!
Jag spelade in VMA i år för det gick ju så himla sent, så jag började kolla imorse när jag åt frukost.
Men jag som på senare tid har blivit väldigt blödig, gråter skrattar och blir sur för minsta lilla fann mig själv med tårar i ögon när jag kollade. Showen började efter 20 minuter av pre-show, där t.ex Ashley Green var modevetare och kollade vad kändisarna hade på sig och sånt. Så det var kul att se, lite back stage var det också :)
Men sen äntligen började showen och Madonna öppnade verkligen VMA 09 med ett väldigt fint hyllningstal till The King(Michael Jacksson) Då fick jag tårar i ögonen...
Sen delades det ut priser hit och dit och kändisar överallt, men! Men inte så långt in i showen fick Taylor Swift ett pris för bästa kvinnliga musikvideo.
Grattis till henne<3 HON FÖRTJÄNAR DET!
Så när hon kommer upp där på scen, chockad som tjejen va, tar micken och priset i vardera hand och börjar tacka. Hon trodde verkligen inte att hon skulle vinna och pratade om att hon bara var en country sångare som... DÅ! Som från ingenstans kommer Kanye West upp på scen och sliter micken ur Taylors hand och säger "Beyonce förtjänar det här priset, det borde vara hon som vann!" Går ner från scen och lämnar en stackars liten söt tjej där ledsen och totalt snuvad på konfekten! HERREGUD!! Beyonce såg minst sagt lika chockad ut som resten av oss som tittade och såg vad Kanye just gjort mot denn nya stjärnan.
Jag fattar inte vad som slog slint i huvudet på honom? Men senare så fick Beyonce pris för sin video "Single ladies" och då sa hon att taylor skulle komma upp på scen, då fick hon säga tack, hon är ju bara för söt<3 Båda Beyonce och Taylor<3
Med tårarna i halsgropen säger hon "Let's try this again" Då fick jag tårar i ögonen!! Massor och många aaw.
Jag tänker fan bojkotta Kanye, vilket hela publiken också gjorde, buade så wohoo!! Det förtjänar han efter det där!!  USCH FY BLÄ på han!
Årets händelse som det säkert kommer att bloggas och snackas om en hel del...
Och du Kanye! Du har en hel del att förklara, när du återfår förståndet villsäga...
Ciao<3

MTV VMA 09

Äntligen är det dags för MTV VMA 09!! Så himla kul ska det bli att få se alla kändisar :D
Fast det direkts sänds klockan 02.00 inatt på MTV, så det blir att man få spela in det. Men det funkar ju det med :)
Wihoo kändis fest på tv ;)
Hoppas ni ska se det(reprisen eftersom det är skola imorgon) annars missar ni något kul!
Ciao<3

 


Jag låter bilderna tala...

       
       

It is time


Glömde berätta! Jag skrev en låt igår :D som min älskade vän Linli<3 ska hjälpa mig med.
Men vet inte vad som blir bäst piano eller gitarr? Det kommer bli grymt kul vännen! Hollywood kanske är att sikta för högt med Bollywood here we come :D Fast vi passar inte in i Bollywood... Swedwood here we come :D
Ciao<3


Min familj är...lika?

Haha, jag brukar få födelsedagskort när jag fyller år(vem får inte?), men det som är roligt är att jag har fått samma, inte bara en gång utan flera gånger också, närmare bestämmt 3 likadana par! Från olika år såklart.

Haha, ganska komiskt faktiskt. Dom är från mamma och pappa,moster och mormor, farmor och så min kusiner i Skåne. Samma smak någon? Man får komma ihåg att dom är släkt ;) Love you guys , fast nästa år tar jag gärna något nytt :)
Ciao<3


Shopping dag med mamma


Idag var jag på stan med mamma, vi shoppade loss!! Vi gick ut runt halv ett och fikade på törners :)
Sen gick vi nog in på varenda affär i stan! Och handlade nästan på alla också...
Saker som jag köpt idag:
MascaraÅhléns
Tre par trosor(spets) ;) På Kappahl
Grå strumpbyxorIndiska
Två siden blusar, blå, lila H&M
TräningsbyxorStadium
Kjol med högmidja VILA
Nya inneskorInter Sport

Plus att vi hyrde två filmer också :)
17 again med Zach Efron. Hoppas den är bra :)
Män som hatar kvinnor(Stieg Larsson). Så jävla bra film!!
Haha, vi va ute så länge att vi fick skynda oss på slutet för dom ville stänga ;)
Men det var kul, så nu har jag allt jag behöver(typ) :)
Ps. JAG ÄR INTE SHOPAHOLIC! :O
Ciao<3

 


Vilken befrielse...

Nu har Jenny tagit sin sista spruta, sexklar alltså. Trevligt, men den där sprutan gör ju så himla ont!!
Och när hon hade tagit den så sa sjuksköterskan "vilken befrielse" haha, som om man skulle ha sex direkt.
Gud! Fick veta hur det ligger till om     också, så det är ju bra, men vi får se. Ska inte sluta kämpa iallafall...
Jag och Jenny har också köpt godis(energi) tills imorgon då vi ska till Hofvallen med skolan :) Det blir nog kul, hoppas på superbra väder. Också hade vi engelska, so, no, sv och matte idag, ganska lätt sådär.
Svenskan var SKIT kul!! Haha, det var tolken eller var det grannen? Har inte skrattat så mycket på en svenska lektion på länge ;) Alldeles nyss så va jag och pappa ute och handlade mat, tar med mig Billys panpizza :)

Är det bara jag som är super less på Ayo technology med Milo!? Hatar den låten, den går på radion jämt och ständigt...
Men en bra låt som spelas för lite är, jag vet inte? Nån som kan skriva en bra låt :)
Ciao<3

Idol och god natt

Nu har jag kollat på idol som väldigt många andra skulle jag tro. Alltid lika kul! Haha, jag trodde på dom där två killarna som var jätte nervös. Det var kul :) Nakenchock bjöd Göteborg också på, dom har allt göteborgarna!<3 Och nu ska jag sova, hoppas att allt är som vanligt imorgon och att nån vet vad som kommer hända. Pallar inte ! God natt och sov gott<3
Ciao<3

NEJ NEJ NEJ!!!

Om det är sant då dör jag!! Helvete!!!!!!
Ciao<3

Lådbil!


Idag så hade jag slöjd för första gången den här terminen, läraren var faktiskt jätte bra :)
Jag och Matilda ska jobba tillsammans på en lådbil :D Den kommer bli grym!!

Sen så tänkte ju jag att jag skulle plugga med Jenny ikväll men mina föräldrar tyckte att jag skulle plugga själv...
:( jobbiga parantes!
Ciao<3

SKOLFOTO...

Idag hade vi skolfoto... Segt, inte kul. Man känner sig som en mupp framför kameran.
Men en positiv sak, till min och Matildas glädje var att ingen behövde sitta :D Jag och Matilda som är lite kortare brukar bli sittoffer. Så svårt att bli snygg sittandes... Jag blev "njanäeja" nöjd med mig själv på klassfotot. Ska lägga upp en bild när jag får det sen(till allas glädje) ;) Jaja, annars har jag inte gjort så mycket idag. JO, jag och Sony gick på stan och fikade, vi hade superkul!! :) Haha, intressanta konversationer också!
Ciao<3

God natt

God natt, nu ska jag sova. Skriver faktiskt från mobilen nu:s ganska coolt att de funkar:) Ciao<3

Om jag var/fick...

  • Om jag var rik skulle jag köpa en Lamborghini. Och massa skor.
  • Om jag var förlovad skulle jag ha haft ett sagobröllop, utan bridezilla fasoner då...
  • Om jag fick välja vilken kille somhelst, skulle jag lätt välja R-Patz<3
  • Om jag fick en hund skulle den heta Milo eller Rex.
  • Om jag var utan hem skulle jag bo på gatan...
  • Om jag var död så skulle jag hemsöka folk på fritiden.
  • Om jag fick snygga killens nummer skulle jag aldrig sluta flina.
  • Om jag fick lov att ändra något i mitt liv skulle jag inte göra det, eller?
  • Om Jag var skådis skulle jag göra så många stunt själv som möjligt.
  • Om jag var en mamma skulle jag faktiskt svänga min barnvagn(inte bara raktfram).
  • Om jag fick en dotter skulle hon heta Nathala.

Så, en lista med massa konstig "fakta" om mig... ;)
Ciao<3 


Happy B-day!!

Grattis mamma!!<3 älskar dig, tack för allt och för allt som kommer<33

Hometown glory

Grattis i förskott :)<3
Min mamma fyller år imorgon :), men vi firade henne idag istället(imorgon med, men mera fest idag), lördag är mera fest än söndag faktiskt... ;)
Vi gick på restaurang med några i familjen, det var gott och ganska mysigt, kul att komma ut. Pinsamt kan också vara ett ord som beskriver, haha älska min mormor ;) Det bästa på hela kvällen som "made my day(night)" var att den snyggaste servitören jobbade och herreguud! Han är så snygg och söt, eyecandy :) Då blev maten ännu godare när man fick se han lite till och från. Alltid trevligt. Jag fick ju också en anledning till att använda mina skor som jag köpte igår, så jävla snygga och sköna med, inga skavsår eller nåt. Jag tipsar om dom<3
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, hälsa på min farmor väldigt snabbt, mer som "hej" "hejdå", men huvudsaken man inte glömmer bort dom äldre :) Nej nu ska jag kolla på scary movie3 tror jag eller Day of the dead. Vi får se :) Ha en bra kväll, imorgon får ni ha en bra söndag.
Själv ska jag sova, sova länge(iallafall tills ett frenetiskt dammsugar ljud väcker mig...) suck!
Veckans låt(ar): Hometown glory Adele, So human Lady Sovereign, Goodbye Kristina DeBarge.
Kefalonia paret.
Ciao<3


DNA

          
Mina nya skor :D(en iaf)       Blomma ala Greece
Och ikväll skulle jag och Sony ha tittat på film men jag har inte ätit än, för det tar sån tid med maten...:(
I skolan gick allt bra, saknar min Linli<33 Tyskan funka, tappa rösten men hej! Det är kul..., det tråkiga idag var att snygga killen inte jobbade :( Måndag :)
Vad mer... Mamma fyller år på söndag, så imorgon går vi på restaurang och firar henne. Det blir trevligt och gott, svulla ännu mer, som det behövs :)
Har ångest  för att jag inte har tränat på sålänge nu. Men nu jävlar ska jag ta mig i kragen.
Får se hur länge det håller?! Inte länge, nån som satsar emot? ;)
Oj, nu ropar hon att jag kan äta.
Ps. ger upp att få ciao<3 i mitten nu, det funkar inte...!
Ciao<3


VILA


Idag öppnade klädaffären VILA i vår lilla stad. En bra affär tycker jag :) Fina kläder, hittade faktiskt två tröjor som jag köpte, 200 kr!! :D Sånt gillar vi, sen köpte jag också 2 böcker, Martina Haag :)

                                                             Ciao<3 


Amadeus


Har precis skrivit klart svenska/musik uppsatsen om Amadeus och kollat engelska. Alltså filmen Amadeus är ganska bra, :) men hans himla skratt... Ofta han var så, typ en våldtäktsman och fjant, tror inte det
(hoppas inte)
SJUK: Är trött och har fått rethosta nu istället för snuva, men är fortfarande täpt :(
Nu ska jag kolla på tv. :)
Ps. läste ut Breaking Dawn igår :D så jävla bra!! Ge mig filmerna nu :D

Ciao<3


Läxor i massor

Vi har hur mycket läxor som helst den här veckan... Jobbigt värre, men så kan det va.
Har inge mer kul att skriva, JO! Snygga byggarbetaren jobbade idag :D Hallelujah! Och jag vet vad ni tänker, öh svettig gubbe som är jättegammal med grått hår.
 Nej ni, där har ni fel. Han är typ 17-18 år, blond, R-Patz ruffs söt! Snygg! Och världens vitaste tänder, iallafall vad jag såg ;) Thank you lord for some eyecandy :D

                                                                   Ciao<3


RSS 2.0