Dans

Överlevde dansen, skriver mer imorgon när jag orkar ;)
Ciao<3

Breaking NEWS!

Jag och Sony gick en snabbis på stan efter skolan och vi gick in på Stadium. Precis när vi kommer in så ser vi en som jobbar i butiken som små springer till fönstret. Vi tänkte väl att det var nån som glömt nåt eller så. Vi går sen in på Monki och när vi står där vid dom stora fönstren så ser vi en kille, typ runt 15-16 år, utanför som illspringer ner i gränden. Efter kommer två som jobbar på stadium och nårgra andra civila. Haha, sen efter nån sekund så kommer dom upp igen och mellan dom två arbetarna så går den otroligt coola killen och ser lagomt glad ut...
Sen kom en Securitas vakt och gick med dom, haha, killen tog också fram mobilen och han skicka säkert ett mass sms att "till polisstationen" sen får han 100 sms från fjortisar som undrar vad stackars Kim(måste ju få något namn våran okända brottsling) har råkat ut för... Så det var dagens händelse :)

CRIME DOESN'T PAY!!

Ciao<3


Earth hour and District 9

Igår var det Earth hour och detta år klarade jag mig bättre i mörkret med massa av tända ljus :) Mysigt mysigt.

Hoppas att alla släckte, inne i stan var folk lite dålig med det, men kommunen släckte iallafall gatulysen ett tag.
Sen när timmen var slut kollade jag och pappa på District 9. Jag måste säga att det är en ytterst konstig alien film, men "räkorna" hade sin charm... Haha ;)
Ciao<3

Fika

Nu blir det snart fika på Wedemarks med mamma och moster :) Trevligt en lördag sådär.
Ciao<3

Restaurang

Ikväll var vi på restaurang och åt massor med mat. Jag är proppp mätt och nu ska jag dricka kaffe sen ska mina föräldrar ställa fram en skål med godis som komme ratt stirra mig rätt i ansiktet tills jag tar en och då kommer jag vara övermätt och... Haha, ni fattar :)
Plus att jag och pappa ska kolla på 2012 och District 9! Hoppas dom är bra nu :D


Ciao<3

Engelska NP uppsats idag.

Idag på morgonen hade vi NP, uppsats i Engelska denna gång. Börjar bli ganska van nu på alla prov...
Annars var dagen som den brukar, blev inte klar med min klänning nu heller men nästa kanske :) Hoppas på det.
Ciao<3 


Vykortsbilder, closer up liksom ;)


Bella och Edward, dom har ett tänka moment ;)

Puss moment...

Jacob och Bella. Eh, dom har ett titta på varandra moment.

Alice och Bella, prata moment.
(Bara jag som tycker att Bella är everywhere?!)


Inte här :D Take that!! Utan här är Wolf pack.

Men här kom hon igen, med Jacob, igen ;)

Och sen den sista lilla bilden :D

Robert och Emilie!
Ciao<3


GB och... BELLAS BOX :D

Vi var i GB idag och åkte slalom, det gick bra :) Ramla en gång så nu har jag ont i foten men men. Åkte rätt många gånger måste jag säga...
Krya på dig Filip!
Men nu till saken :D
När jag kom hem så hade jag fått BELLAS BOX :D OMG OMG!!!
Så trevligt, så trevligt att den äntligen kommit!

Framsidan.

Baksidan.
 I boxen var:

6 st vykort :) Man är dum om man skickar iväg dom...

En poster med kalender :)

En penna med Edward på. (bra bild, i know)

Bokmärke framsida :)

Baksida :)

Två armband ;) Hell yeah!

Och en liten poster på REMEMBER ME :D

Och i själva boxen så fanns det en liten platta...

Haha, ja :)
Ciao<3

Dagens låt

Dagens låt: Shut it down Pitbull feat. Akon

H&M Jacka

Här är en bild på jackan som jag nog ska köpa :) Varsågod Jenny :)


Ciao<3

Lugnvik tur och retur.

Idag så gick jag och Sony en lång promenad :) Vi gick ner till badhusparken men kom fram till att vi kunde gå till Lugnvik istället. Så vi började den långa vandringen och när vi var vid bron i Lugnvik så bestämde vi oss för att vi ville ha kakor, vi kollade runt vilka som va hemma och Matilda var vårt första stopp.

Hon hade inga kakor sa hon senare när vi nästan va framme, men sen så sa hon att hon hade Aladin :D Vi nästan sprang då ;) Haha, så då tog vi några(haha, många) sen så gick vi alla tre ut för hon skulle till dansen. Vi stod ute ett tag och kollade med Jonte om han var hemma och hade kakor. Han hade bara bröd... Så det dög inte så då gick vi vidare och vänta på bussen med Matilda :) Sen gick vi vidare och tänkte gå till Filip men han svara aldrig om han var hemma så då gick vi hem istället. Haha, vi var så trött i benen att efter en bit så satte vi oss på gångvägen ett tag.
 Haha, minerna i bilarna var bäst ;) 

ONLY IN LUGNVIK :D Haha, så bra skyllt!

Sen, efter ett tag kom vi hem och vi har äntligen kommit på vart Julius klipper sig! Haha, we're after you!
Vi tror han klipper sig på Hairmony ;)
Hihi, trevlig dag måste jag säga :D
Ciao<3

SOMMAR!!

Idag har vi sommar :D

SE!
Lite skillnad mot...

Haha ;)

Ps. Termometern ligger i direkt solljus så den visar lite fel :) Men säg inte att det inte hade varit skönt om det stämde!
Ciao<3

LOVE IT♥

Jag älskar Remember me! Kanske mycket för att Robert är med men den är faktiskt riktigt bra och rolig, sorglig och snygg(R-Patz) Hihi :) Har du inte sett den än?! så se den :D NU :D

Nu ska jag nog snart sova (:
Ciao<3


Remember me imorgon!!


Imorgon 20.30 är det dags för remember me :D Jag ska gå med Jenny och Matilda :D
GRYMT!
Ciao<3

Hit the road MF

Skolan var okej, dagen var som den brukar vara. Tyska(hade läxförhör), arbetspass(blev klar med engelska översättningen) sen hade vi NO, byggde någon device och tävlade ;) Sen lunch, äcklig veg mat... Sen svenska NP, tror det gick bra? Sist HK, kollade på en film där dom sjung en fin låt om tvättning ;)

Sen efter skolan gick jag hem och sånt. Sen runt fyra kom Filip in till stan och vi började gå mot Solberg. Vi tänkte att vi skulle hälsa på, men kom fram till att det skulle vara lite konstigt så vi stod utanför och tittade på gårn istället. Vi kom fram till att den är jätte liten :( Sen gick vi lite på stan, jag köpte nya lackleggings och ett par vita tygskor för våren :) Nicebajs!
Sen runt halv sex sa vi hej då. Nu har jag nyss ätit tacos och är mätt som få... Ska snart dricka kaffe :)
Ciao<3

Skridskor

Om cirka en timme ska jag gå upp till Sony och sen ska vi gå tillsammans ner till badhusparken och åka skridskor på medvinden med båda klasserna... Lite segt men men, kul att göra något annat :)
Och ja, jag vet att det är väldigt onödigt för mig som bor en gata ovanför badhusparken att gå två gator upp till Sony och sen ner. Men det kan va så ibland, motion ;)
Ciao<3


Yes!

Nationella B1 och B2 i Engelska avklarat :D Gud vad skönt det känns! Var inte så nervös som jag trodde att jag skulle va, inte under provet iallafall, men innan kanske ;) Haha. Men skönt känns nu efteråt, efter proven var det lunch, soppa... Inte gott, tur det finns pasta och macka man kan äta, sen hade vi språk. Det funka väl, jag och Gustav H körde teamwork och gjorde klart översättningen och gjorde glosorna :)

Sen var det film, båda klasserna, vi såg på filmen som var ett exempel i NP för Svenska, La Zona... Den var ju allt annat än bra kan jag ju säga... Handlingen sög, bilden var för mörk hela tiden så man såg knappt nånting.. Sen så var man ganska okoncentrerad också efter proven... Men bra, bra... film! NOT!

Ciao<3

Dagens låt

Dagens låt: Replay Lyaz

Spinning Jenny

Idag hade vi dans på skolan, det var lite läskigt(närkontakt ni vet) men annars så :) Slapp en lektion och kanske städning. Fick ju såklart Tyska läxa och Engelska läxa, imorgon är det NP i Engelska... BLÄ!
Och efter skolan gick jag och Jenny hem till mig och åt bulle, trevligt innan spinningen sådär ;) Sen så satt vi vid datan och då gick hon in på facebook och ja, det ena ledde till det andra och nu har jag facebook också :D Eller är det :D eller :o? Hihi.
Jag klarade iallafall hela spinningen, det känns riktigt bra nu i kroppen, trött men bra :)
Önska lycka till tills NP! :D<3
Ciao<3

Melodifestivalen, The Grudge och korvstroganoff.

Igår var jag som sagt hos Sony och kolla på film. Jag kom dit först och det kändes lite som vi skulle ha kalas ;) Efter ett tag kom Elias, vi(dom) satt och kolla i skolkatalogen och leta ut en passande kille till mig, vi hittade ingen. Sen runt klockan 20.00 när melodifestivalen börja kom Matilda och Frida :) Så då satte vi oss alla i sofforna och kollade på det, vi hejade på Salem Al Fakir eller som Elias sa Slem ;) Men att Anna vann var ju också helt okej :D
Sen kolla vi på The Grudge och åt popcorn, Sony och Elias prata om Family Guy och då kom det fram att Matilda var helt främmande för det programmet, haha ;D Jag var iallafall skit rädd under hela filmen! Hatar The Grudge men vi såg den. Sen så körde vi lite sanning, då kom det fram lite smask ;) Hihi. Närå men lite kul fick man höra och skratta åt.
Lite bilder

Sony väntar spänt på Elias :)

Söt tjejerna Frida och Matilda :)

                             Hihi ;)

Skönsång i sovrummet ;)

Sonys lampa! :o
Ps. Vi sjöng också in ett meddelande till Maja som fyller år idag, 16 :D

GRATTIS MAJA!

Ps, igen. Grattis på namnsdagen Matilda :D

Runt 00.30 gick dom tre hem och jag och Sony kolla lite på Deeds(tror filmen heter det :)), efter det så släckte vi och klev sedan upp runt 03.00 för då var Sony hungrig så då åt vi lite korvstroganoff, haha.
Sen gick vi och la oss och somna runt 05.00.

Och jag säger bara en sak, DOLPH!

Ciao<3

Movie night with Bella?

Ikväll blir det filmkväll hos Sony med Elias, Matilda och Frida :) Vi ska kolla på the Grudge och melodifestivalen tror jag. Sen så sover jag hos Sony också :)
Det är segt att lovet snart är slut, man får verkligen ta in dom sista timmarna i frihet för snart är det skola igen och NP i Engelska... Inte kul men men. Det är ju snart lov igen, 2.5 vecka sen så :D

Lite skönt är ju att snön smälter bort inne i stan, så man kan gå utan att pölsa fram och halka för den delen :) Förhoppningsvis ligger snön kvar ett bra tag till i fjällen så man hinner åka nå mer i år.
Ciao<3

Eclipse trailer! ♥



delfiner och flodhästar

Hela dagen har jag och Sony varit på badet, vi kom dit runt tolv och åkte hem runt halv fem. Vi simmade med både delfiner och flodhästar ;) Haha, näe, men det var kul. Det var ju ingen risk att drunkna men skrattrisken var större, men som tur va fanns det en riktigt söt badvakt där som kunde ha räddat oss :) VI bubblade, åkte rutschkana och badade ute och vi var även så duktig att vi simmade några längder(många)
Hoppade även trampolin fast jag hatar det, är livrädd för den, men Sony tvinga mig! Och det visade sig att det inte var så farligt så jag hoppade två gånger ;) Hihi. Fick även vatten i örat :/ Gud vad det är segt, sen när jag kom hem kände jag fortfarande att lite är kvar :( Vattenskalle typ.

Det var baddagen det :D Kul, blev som en svamp kan jag säga, rynkig och fin, men nu börjar dom försvinna och ungdomen komma tillbaka.
Ciao<3

Badhuset

Snart ska jag gå upp till Sony för att sen gå till bussen för att sen åka till badet :)
Enligt Sony ska vi simma med delfiner, det låter bra :)
 
Ciao<3

Slask väder

Idag har jag bara varit hemma och kollat på film, men runt 16.00 smsa Sony och fråga om jag ville ut och ta lite luft. Så då klädde jag på mig och gick ut, vi gick runt på Gregorie marknaden, den sög. Så trist, plus att jag blev dyngsur om mina fötter :/
Men vi gick iallafall runt där ett tag och så, sen gick vi fram till ett kokosbollsstånd och fråga om man fick ta en för det låg framme lite öppet sådär :) Precis när jag skulle ta så säger han att det kostar 5 kr, då nästan springer vi därifrån. Haha :) Sen fick vi smaka på Finsk mer typ, blä...
Imorgon ska vi på badet, vi måste öva att vara utan shorts, visa låren.  Uppdaterar mer imorgon :)
Ciao<3

Hårcollage

Har suttit och gjort ett collage nu i Photo Shop. Det blev en del bilder kan jag säga, många färger under några år bara. Men det är kul att byta stil, det måste man göra emellan åt :)

Många ;)     Här ser ni pytte bilder på mig nu (:
Ciao<3

God morgon

Igår var jag med jenny på kvällen vi tittade på dating in the dark och DH :D
Jag fattar egentligen inte hur man kan vilja vara med i ditd, det är ju så konstigt, men kul att kolla på ;) Haha.
Nu ska jag platta mitt bruna hår och se om färgen bräns bort eller om mitt hår fortsätter att sammarbeta :)

Uppdatering: Mitt hår överlevde och nu har jag precis ställt in en kladdkaka i ugnen ;) Mums.
Ciao<3

Före och efter

Idag har jag färgat mitt hår och blivit brunett igen.
Jag är nöjd :)

Ciao<3

Shutter Island

Idag gick jag och Jenny iväg på bio och såg Shutter Island, den med Leonardo Dicaprio :)
Den var bra 4/5, helt sevärd. Lite trixig sådär men bra ändå :D

Laddar upp en bild när blogg och min data kan sammarbeta!  NU :D
Ciao<3

Ny tröja :)

Har nyss kommit hem från staden, vi gick runt lite överallt och kollade. Prövade även lite grejer, men kom fram till att det var inget jag ville ha. Förutom när vi kom till JC, då var en tröja som jag har kollat på länge på rea, från 149 kr till 29 kr och då var jag ju såklart tvungen att köpa den ;)
Så här är min nya tröja :)

Den ser lite stor ut(bred) men den är fin på :)
Ciao<3

Staden

Nu ska jag snart ut på stan med Linli :)

Klev upp halv tio idag och körde 20 minuters pass med Winsor Pilates... Gud va det är jobbigt.
 Det tror man inte, men det är det. Och hon bara flinar, tror jag det när hon inte behöver ligga och vrida nacken av sig!

Näe, nu ska jag gå.
Ciao<3

Alice in Wonderland

Filmen var sådär, 3/5. Den skillde sig ganska mycket från den tecknade, antar att det gör att man tycker den är lite sämre när man har en bild hur det ska va. Men annars så.
Igår var det party i huset, som vanligt var man inte bjuden till den, men men, vaknade runt 12.00 av att min rygg höll på att döda mig. Och sen gick det över :) Åkte ut och köpte lite nödvändigheter, och nu vet jag inte vad jag ska göra... Som vanligt typ ;)

Ciao<3

...

Ikväll ska jag på bio med Linli, det ska bli riktigt kul. Det var ett tag sen vi sågs nu :( Men ikväll! :D
Annars har jag haft en lugn dag, kollat på bilar, spelat poker och domino, gått med Tussen och Filip runt på stan och nu sitter jag här. Haha, mitt otroligt spännande liv.
Ciao<3


Bilder sen OS hjältsgrej.


Sjukt mycket folk var där, ÖP uppskattade det till 20 000.

Dom visade bl.a alla som kommer från Östersund som var med på OS på hjärtarna, ganska fint.

Scenen.
Kan sumera med att säga att det var en rolig kväll, mest p.g.a Sony! :D
Ciao<3

SPORTLOV!

Äntligen har vi fått S-P-O-R-T LOV :D Wihoo!
Gud vad skönt, det känns nästan lite tomt utan alla läxor som hänger över än. Idag var en otroligt lätt dag, på tyskan var Anders sjuk, inget läxförhör, istället satt vi med pappershattar på huvudet och ja, vet inte vad vi gjorde ;) Sen hade vi bara soft, och på Non körde vi Texas Holdem :D Haha, jag vann på 3 2, haha, No they can't read my Poker Face:)
Och nu så ska jag andas i en vecka, åka skidor, gå på bio :)

Imorgon ska jag och Linli på bio, ska äntligen se Alice in wonderland :D Den är nog bra, tvivlar inte en sekund!
Ciao<3

Snabbis

Gud vad jag fick ont i huvudet när jag satte mig här...
(märkte nu att det var musiken i bakgrunden, dumma Daft Punk)

Uppdaterar lite snabbt. Idag hade vi engelska redo, det gick väl bra. Förstår inte varför man blir så nervös? Men men, sen hade vi sjukt lätt so prov :) Slutade 13.44 :D Haha, sen dess har jag pluggat tyska eftersom vi har stort läxförhör eller litet prov... Så segt, sista dagen innan lov så har vi prov. Aldrig får man andas. Jo snart då.

Plus!!! Att jag knappar in på min och Filips tävling. 4-10, han tog 3 poäng idag och jag en... Annars hade det stått 4-7 och jag hade varit närmare en SEGER :D Men så är det inte.
Stay tuned for the very exciting continuation! 

Ps. Idag på tv4 klockan 20.00 börjar Sveriges värsta bilförare! Så bra!

Ciao<3

Örhängen

Jag och mina impulsköp...
Ja, idag blev det ett par svarta örhängen :)

19.50 H&M
Ciao<3

Bilder sen ljusshow


Drake.

Sjöhästar.

Maneter.

Ansikten som sjöng och såg allmänt konstig ut.

Ja, allmänt konstig...
Ciao<3

Dagens låt

Dagens låt: Bonkers Dizzee Rascal & Armand Van Helden

Två bak senare...

Idag när jag kom hem så tänkte jag (eller rättare sagt, fick en idé) att jag skulle baka.
Ni som läst förut vet hur det slutade med kladdkakan... Och ja, jag gjorde idag muffins på kladdkakesmet och la i hallon. Dom såg bra ut :)
 Sen hur dom smakar, det återkommer jag med.
Sen tänkte jag baka något som min mormor brukar göra. Jitterbugg :)
Det är jätte gott om man vet hur man gör och man kanske inte behöver grisa ner.
Själv såg det ut såhär...



NU har jag smakat av mina verk. Muffinsarna blev jätte goda :D Och jitterbuggen med :)
Så... på K skalan(haha) : Muffins: 5/5 Och JB: 4/5 ;) Hihi.
Ciao<3

RSS 2.0