fail..

Jag som hade gjort en julbild att lägga ut på bloggen igår också..
Aja, den får komma nu då..


Så God Jul :)
Ciao<3


julen 2010

Dagen efter julafton. Så var ännu en jul avklarad, ett år till nästa.. Wihoo!
Fick julklappar också, såklart :)
Tack så mycket Jenny och Sony för superfina julklappar :)♥ Hoppas ni gillar era också ;D
Firade iallafall jul hos mormor och det var mysigt.
Fick en ny mobil, en klocka, pengar, sminkkurs(sån på Make Up Store), Harry Potter boxen, Eclipse boxen (och så fick man ju Bellas förlovningsring med, så Edward? Where are you and when's the wedding?) och Skönheten och Odjuret som jag tittade på idag runt ett  :') Underbar film! Sen fick jag tröjor och en gradgrej ;) Ringar, och pengar och en sko :) Så det var en riktigt bra jul!

  
    

Ciao<3

23/12

Imorgon är det äntligen julafton, som man har längtat!
Och idag så tog man en riktig sovmorgon och vaknade av att det var paket under granen och dom allra flesta till mig :) En fördel med att vara ensambarn :)

Ciao<3

Pictures, fun, holiday and other stuff :)

Slänger in lite bilder från dom tidigare dagarna som har varit här nu och lite annat kul :)

Mitt rum har fått en släng av jul :)


Min nyaste kusin, Elton :')

Var på Dawes dansavslutning för Ella och Elina dansar där :)
(även därför Elton har öronmuffar :))

Åkt madrass med Frida och Sony och haft sjukt kul :D

US THREE :D

Och dom åkte et tag med döden också ;)
Det var ju så kallt och snöigt i ansiktet så va gör man inte!

Hade en julig röd rosett i håret!

Och fått hem en super fin bustier från Nelly :)


Ciao<3

Dawes julshow och madrassåkning 2.0

HELLO PEOPLE! :D

Idag har jag blivit chockad över vad min lilla stad kan.. Sjukt! Sen så åkte jag iväg till OSD och titta på Dawes julshow där mina kusiner dansar och Elin i min klass :) Det var kul, men jag måste medge att det var mycket disco :p Men men, så kan det va :)
Ikväll, om nån timme typ så drar jag Frida och Sony iväg till Torvalla backen och åker madrass :D Det kommer att bli superkul! Slänger in nån bild sen! Från dansen också.

Ciao<3 

Paranormal Activity 2..

..skrämde skiten ur mig!!!! OMG! Den var riktigt bra coh så himla läskig att jag nånstans där i filmen börja grina för den va så hemsk!! Haha, men bra film(y) Men aldrig på bio igen!

THE TICKET FROM HELL!!
Ciao<3

blogg fungerar igen!

Tänkte faktiskt blogga igår men då fungerade ju inte blogg så det gick ju inte så bra.. Så då bloggar vi nu istället :)
Fick iallafall hem en ny tröjan från H&M så nu fryser jag inte :)


Sen så ikväll blir det Paranormal Activity 2, det blir nog läskigt och kul :)

Hahha, jag ryser av bara trailerna!! Usch!
Ciao<3

Övningskörningskurs!

                              

Idag klockan 16.00 till 19.00 var jag och pappa på övingskörningskurs. Trodde det skulle vara mycket segare än vad det faktiskt va. Hon som höll i det var rolig så det underlättade :) Och så lärde man sig lite nytt, både pappa och jag!

Så nu kan jag praktiskt taget sätta mig bakom ratten och ut i trafiken :s Men än så länge känner jag mig alldeles för osäker på allt för att utsätta folk för mig! Hihi..

Blir lite härlig Tyska pluggning nu.. Prov imorgon, sen lek med kussarna :) Det blir mys, även julfika på deras skola. Trevligt trevligt :)

Ciao<3


Lite kul att titta på = resan♥

Tittar på lite bilder sen klassresan och tänker tillbaka och gud va jag saknar den! Det var så kul att bara umgås med alla sköna människor!







och många mer men dom är så galna så ;)
Ciao<3


wihoo!

Nu har jag gjort matte provet, hoppas att det gick bra! Skönt att ha det gjort iallafall. Sen fick man tillbaka biologi provet också, MVG :D Fast alla fick typ det, men ändå, MVG är alltid skönt! :)

Nu är det bara två prov kvar, Engelska på onsdag och sen Tyska på torsdag, får väl träna lite på det då.. Sen hoppas jag att det händer lite annat kul i mitt liv som håller en, ja, vid liv (y)

Ciao<3

...

Det blir ingen madrassåkning ikväll eftersom Frida är så seg ;) Och nu är klockan redan sju också :( Det går så snabbt dom här dagarna.. Får väl fortsätta att plugga lite matte då då coh äta kina puffar och winnigum (hur fan det nu stavas) hela kvällen. Var även ut på en promenad tidigare, det var skönt :) Och så är det faktiskt snart lov också, så ett sista ryck nu sen så (y) Och det är även tredje advent och våran gran är uppe.



Ciao<3

3 prov and my head is spinning

Har inget att skriva idag..
Ikväll kanske det blir lite madrassåkning iallafall, hoppas. ♥
Ciao<3

Snart Lucia

Eftersom jag har sån blogg brist och så och inte orkar göra en lista som alla andra gör så skriver jag om att det snart är Lucia :)

Om någon dag, på måndag är det Lucia och jag minns förra Lucian. Då gick jag i nian med mina härliga tjejer. Jag minns all rolig hemlighetsmakeri osm var runt Lucian, inegn av dom yngre fick veta vad som hände och så. Det ändå dåliga med den Lucian va att såklart så var ju vi tvungna att bli mobbade så vi fick minsann inte gå runt och bli röstad på utan vi drog lott istället (bara tjejerna) Sony drog den avgörande rösten och det blev Jenny. (Hon blev jätte glad) Jag blev iallafall det för då slapp jag vara i centrum med ljus på huvudet. ;) Det var först på genrepet som killarna fick veta vem lucian va och sen gjorde vi vår grej live framför hela skolan plus familj dagen efter, lite scary var det men men, det gick rätt bra :) Ingen svimma så det är väl bra (y)
På lördagen som följde så var vi på våran fritidsgård och sjöng för massa gamlingar och annat folk, det första jag gjorde när jag kom in i salen var att spilla massa stearin på min hand (skön-t) Sen efteråt fick vi massa beröm för att vi var så duktiga och fina (y) och visst var det kul att äntligen få va med i lucia tåget som man alltid har fått sett dom stora barnen vara!

När vi bytte om:

Matilda

Sony

Jag

Lucian Jenny

Härligt minne!
Ciao<3

matte matte matte matte matte

Hej hopp!
Sitter med matteboken som vanligt och jobbar men nu orkar jag inget mer.. Gud! Vi i NVI gör inget annat än pluggar matte typ. Suck, men men. Snart helg iallafall. Så det är skönt!! Och nu tittar jag på mitt kära Paradise Hotel :)
Fin uppdate sådär..

Ciao<3


schjuuk

Tänkte läga upp en bild när jag såg ledsen ut men jag hittade ingen :(

Ciao<3

Don't stop the party

Dagens låt: Don't Stop The Party Black Eyed Peas



sjuk

Hallo. Har gått och blivit sjuk i dessa vintertider :( Usch usch..

Jag blir locco av att vara sjuk..

Ciao<3

hej mitt vinterland med mera..


Tatuering

Läppar






Vackra vinterlandet Östersund

Håret lockat

Mina chokladkalendrar som egentligen skulle passa bättre till
förra inlägget men en sån liten småsak struntar vi väl i :)
Ciao<3

first of december

Konichiwa b*i*t*c*h*e*s! Hehe..
Sitter här i mitt mörka rum som lysses upp med en stjärna i mitt fönster! Idag är det första december och det betyder att det snart är julafton och att från och med idag får man äta choklad varje morgon (y) Nice!
Idag hade vi sista delen av FN rollspelet, Amnesty gjorde sin röst hörd(y) med bjällra och visselpipa :) Great!

Lägger upp en bild också  :)

Ciao<3

RSS 2.0