Lovely.

B&J, hallon sorbet, ananas läsk och muffins... Suck, gud va jag längtar tills jag är frisk nu!

Peace and Love week changed me.

Än en gång vilken vecka! Och som jag saknar den nu under mina sjuka dagar :(
Hoppas på att bli frisk snarast! 

I alla fall så fick den veckan mig att inse så mycket bra saker för min egna skull. 
Jag fick sånt boostat självförtroende att jag känner mig finare och mer självsäker än någonsin förr.
Jag kom fram till att det finns folk som är genuint intresserad av mig, och att jag bara ska lägga energi på dom som förtjänar det eller som lägger energi på mig. 
Jag har äntligen verkligen bestämt att jag ska tattuera mig. Vad, vart och när!
Att dom beslut jag gjort tidigare var dom rätta.
Och jag och Elin blev bättre kompisar vilket alltid är lika trevligt! ♥
 

Some pics for U!

Som jag skrev i förra inlägget, är jag sjuk och blev det efter Peace, men eftersom det var bästa veckan någonsin, var det värt det! Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder från min och Elins vecka också till er som inte sett eller har facebook. 
 

Mer död än levande..

Hejhopp bloggen! 
Efter Borlänge veckan blev jag så himla sjuk av allas baciller som hostades runt om kring en, så igår, på typ den hittills finaste sommardagen/kvällen, låg jag hemma död i sängen och sov och kollade på serier, suck...
Idag mår jag lite bättre och ska träffa min fina vän Lisa efter maten, vi ska gå på Pause, får köpa något billigt eftersom jag inte känner någon smak typ, haha. 
Häromdagen, alltså dagen innnan jag var död igår, åkte jag och Frida ut till sportfältet lite och hängde bland alla pyttebarn, sen på kvällen träffade jag Malin och Nattis och åt middag från Thaivagnen! MUMS! Oh, och dagen innan den dagen, var jag och Nattis på bio och såg Ice Age 4!! Världens bästa film! Gud så söt den var! Korven ♥

Peace & Love 2012!

Hemma efter världens bästa vecka i Borlänge med Elin!
Peace var verkligen hur kul som helst och jag vill verkligen åka tillbaka nästa år igen!
Vädret var för det mesta bra och stämningen var toppen hos alla (typ). Lite ont i sidorna efter att ha sovit i tält i 5 nätter men det var sjukt värt det efter allt man upplevt unedr den här veckan! Är så himla glad att jag åkte!
See ya next year!

RSS 2.0